Tillbaka Tillbaka

Luftkonditionering AC Innova IGPCX-35-1

Luftkonditionering AC Innova IGPCX-35-1
Art nr: 4071302953 Lagerstatus:
I lager
Lägg i favoriter
9 999 999,00 kr
ELLER
Beskrivning

Detaljer

Ett enkelt och effektivt sätt att skapa skön svalka. Innovass portabla kylaggregat är särskilt utvecklade för det mindre kontorsrummet, sovrummet eller sommarstugan. Det krävs ingen installation, endast ett vanligt eluttag och ett mindre hål i väggen.

Det portabla kylaggregat genererar kyla genom att leda bort värmeenergin via frånluftsslangen. Värmen bör ledas ut ur huset via slangen som därför bör anslutas till en öppning eller ett ventilationshål. I processen avfuktar aggregatet även luften, vilket ytterligare bidrar till en ökad komfort. Kondensvattnet samlas upp i en behållare och kan därefter antingen förångas ut via frånluftsslangen eller ledas direkt ut eller till avlopp genom att ansluta en slang (slanganslutning finns, slang ingår ej). För att uppnå maximal effekt bör man avleda vattnet direkt via slang.

IGPCX-35-1 är utrustad med inbyggd WiFi så att du enkelt kan se till att exempelvis sovrummet är svalt när du behöver det, enkelt och smidigt via en app på din telefon. Mått: 835x405x385.

Rekommenderade produkter

Du har en gammal webbläsare!

Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.

×